Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 39 týdnů
Chrudim - Žádným troškařem nebyl prozatím neznámý zloděj, který se rozhodl využít letních prázdnin k vybrání hned několika garáží v místní lokalitě...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – V minulém týdnu přijali policisté na zdejším obvodním oddělení oznámení o vloupání do garáže, v místní lokalitě garáží Cihelna....Celý článek »
vydáno před 7 let 2 týdny
Pardubice - Pardubický kraj chystá zásadní rekonstrukci objektu bývalé finanční stráže v Prostřední Lipce nedaleko Králík. Objekt, který...Celý článek »
vydáno před 7 let 44 týdny
Česká Třebová - Na železniční trať Česká Třebová – Červený Potok se v létě vrátí historické parní vlaky, jejichž jízdy nalákaly minulý rok téměř...Celý článek »
vydáno před 7 let 46 týdnů
Králíky - Byl to ten slavný den, kdy k nám byl zaveden elektrický proud. Text písničky Svěráka a Uhlíře si od dnešního dne mohu zpívat také...Celý článek »
vydáno před 8 let 2 týdny
Králíky - Muzeum československého opevnění – dělostřelecká tvrz Bouda otevře návštěvníkům své prostory mimořádně také během prvního víkendu měsíce...Celý článek »
vydáno před 8 let 5 týdnů
Hradec Králové - Pardubický a Královéhradecký kraj se prezentují na společném stánku východních Čech v rámci tradičního hradeckého veletrhu...Celý článek »
vydáno před 10 let 3 týdny
Pardubice - Jediný pardubický autokemp by měl být do léta v provozu. Projekt zde mimo jiné počítá s obnovou infrastruktury a instalací nových...Celý článek »
vydáno před 10 let 3 týdny
Chrudim - Město se chystá zmapovat několik rizikových míst, které mohou být znehodnoceny starou ekologickou zátěží. Jde především o průmyslové...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - V úterý v podvečer bylo strážníkům oznámeno, že u garáží v Cihelně už nějakou dobu postává Škoda Felicia. Auto tak budilo...Celý článek »