Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 24 týdny
Pardubice – Hrátky v nejmenovaném pardubickém hotelu neskončily harmonicky. Cizinec asi jen tak nezapomene na to, jak mu druhý den po vášnivé noci...Celý článek »
vydáno před 7 let 40 týdnů
Chrudim – Ve čtvrtek 13. října museli strážníci řešit agresora, který se posilnil lahvinkou a následně se jal venčit svá psiska v parku Střelnice....Celý článek »
vydáno před 9 let 33 týdny
Chrudim - O tom, že se nevyplácí nespolupracovat s policií a dokonce si na ni „vyskakovat“, když chce předložit průkaz totožnosti, teď už ví i...Celý článek »
vydáno před 10 let 45 týdnů
Chrudim - Sedmdesátiletý Rudolf Kuchar podal stížnost na chování dvou policistů. Nelíbilo se mu, jak s ním naložili, když přišel na místní...Celý článek »
vydáno před 11 let 27 týdnů
Časy - O úterní noci se v této obci na Pardubicku otrávili oxidem uhelnatým z dieselového motoru tři dělníci. Od fatálních následků je...Celý článek »
vydáno před 11 let 33 týdny
Ronov nad Doubravou - Těsně před půlnocí zde zakročovali policisté z třemošnické služebny proti agresivnímu opilému vandalovi. Na náměstí se...Celý článek »
vydáno před 11 let 37 týdnů
Pardubice - Opilce s želízky na rukou odvezli strážníci z parkoviště u benzínky Agip rovnou na záchytku. Pěstmi a nadávkami se tam pustil do...Celý článek »
vydáno před 12 let 1 týden
Chrudim - Ve čtvrtek v podvečer si přítomnost strážníků žádali v prodejně Billa. Měli tam zadrženého zloděje zboží. Nikterak se nenamáhal...Celý článek »
vydáno před 12 let 5 týdnů
Chrudim - V úterý krátce po 13. hodině, po vyřízení jiné události, strážníci zaregistrovali, jak se na parkovišti před prodejnou Billa motá...Celý článek »
vydáno před 12 let 13 týdnů
Hlinsko - V neděli večer byli hlinečtí policisté přivoláni k domácí šarvátce. Opilý syn v tomto případě slovně a fyzicky napadal svého otce.Při...Celý článek »