Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 39 týdnů 6 dnů
Pardubice – Na hladině řeky Labe pod mostem silnice I/37 v Nádražní ulici bylo v neděli 23. července krátce před desátou dopoledne...Celý článek »
vydáno před 3 roky 22 týdny
Havlíčkobrodsko/Chrudimsko – V lesích u obce Habry blízko Chotěboře bylo nalezeno pátračem s detektorem kovů mužské tělo v mělkém hrobu. Kriminalisté...Celý článek »
vydáno před 6 let 18 týdnů
Chrudim – Město se opět ocitlo v hledáčku celostátních médií. Není to snad kvůli jeho unikátní poloze na úpatí Železných hor nebo množství památek,...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Policie prověřuje okolnosti nehody, ke které došlo na kruháku „U Guláška“ a při které byl sražen cyklista. „K události došlo 11....Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Pardubice - Policisté zdejšího dopravní oddělení vyšetřují nehodu, při které došlo ke sražení cyklisty osobním autem. K události došlo v ...Celý článek »
vydáno před 12 let 4 týdny
Vrbatův Kostelec - V úterý 3. dubna v 13.03 hodin vyjížděli hasiči ze stanice Hlinsko do Vrbatova Kostelce, kde v starším rodinném domě došlo k...Celý článek »
vydáno před 12 let 4 týdny
Pardubice/Semtín - V neděli ráno bylo na příjezdové komunikaci k zadní bráně společnosti Synthesia v Semtíně nalezeno náhodně projíždějícím cyklistou...Celý článek »
vydáno před 12 let 6 týdnů
Chrudim - Opravář města požádal v pondělí v 16.15 hodin městskou policii o asistenci při otevírání bytu v Poděbradově ulici, odkud byla hlášena...Celý článek »
vydáno před 12 let 7 týdnů
Chrudim - V pondělí po 15. hodině volal městské policii místní občan, který vyslovil obavu o život svého souseda, který podle něj už 14 dní...Celý článek »