Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 12 let 12 týdnů
Chrudim - Radnice se rozhodla upravit venkovní prostranství v panelových sídlištích Na Rozhledně, Husova, U Stadionu a Na Větrníku. Nechala si už za...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 1 den
Chrudim – V úterý večer vyjely tři jednotky hasičů k požáru na poli v blízkosti sídliště Na Větrníku. Vyšetřovatel hasičů určil pravděpodobnou...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 1 den
Chrudim – Město Chrudim po mnoha upozorněních občanů už podruhé za poslední rok přistoupilo k urychlené celoplošné deratizaci. V těchto dnech ale...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 3 dny
Chrudim – Potkani mívají v některých lokalitách kvůli otevřeným popelnicím pravidelný rej, většina lidí už ale jejich přítomnost ani nevnímá. Od...Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 týdny
Chrudim – Společnost K2 invest dostala od radních žádost provést na městském pozemku tři sondy. Ty ukážou, jak bude třeba plánovaný projekt Rezidence...Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 týdny
Chrudim – V minulosti už se v Chrudimi stalo, že se z některých zahrádek postupně staly rodinné domky. Tomu by měly zabránit jasné podmínky vzniku...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – Strážníci řešili včera po setmění kuriózní případ. Netýkalo se to ale kupodivu svátku zesnulých, i když minimálně oznamovateli možná...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 den
Chrudim – V tomto týdnu, pokud půjde vše podle plánu, by měla být dle vyjádření městského strážníka Lukáše Dvořáka nainstalována po incidentu v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudim – Páteční událost se naštěstí obešla bez ztrát na lidských životech, ale škoda byla předběžně odhadnuta na milion korun. Chrudimští...Celý článek »
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Chrudim – Poklidná atmosféra na sídlišti  Na Větrníku se během pár hodin změnila v zásah jak z akčního filmu. Na místo muselo vyjet hned pět...Celý článek »