Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 6 dnů
Pardubický kraj – Jak se vyvíjí řešení zachování poboček České pošty? Z důvodu jejich nepromyšleného rušení patři Chrudim vedle Svitav a Ústí...Celý článek »
vydáno před 1 rok 17 týdnů
Pardubický kraj – Právě dnes se koná jedno z dalších jednání krajského zastupitelstva. Jako obvykle mohou občané svoje vyvolené zástupce sledovat i v...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Pardubice - Sál Zastupitelstva Pardubického kraje, vybudovaný v roce 2001 z několika školních tříd, ředitelny a sborovny tehdejší střední...Celý článek »
vydáno před 7 let 26 týdnů
Pardubice – Zástupci koaličních stran, které dohodly na politickém uspořádání kraje v příštích čtyřech letech, dnes projednali personální...Celý článek »
vydáno před 7 let 27 týdnů
Pardubický kraj – Hnutí ANO 2011 vyhrálo volby do krajského zastupitelstva Pardubického kraje. Tuto informaci skloňují všechna média a není divu....Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - Náhlá aktivita vysoko postavených politiků a jejich zájem o druhé největší město Pardubického kraje dává tušit, že volby do krajského...Celý článek »
vydáno před 7 let 32 týdny
Chrudim - Krajské volby se nezadržitelně blíží a předvolební kampaň by tak měla být v plném proudu. Opak je však pravdou. Z několika plotů na...Celý článek »
vydáno před 7 let 32 týdny
Chrudim - Ve dnech 7. a 8. října se konají volby do Zastupitelstva Pardubického kraje, stejně jako se konají volby do zastupitelstev krajů v ...Celý článek »
vydáno před 7 let 32 týdny
Pardubice - V souvislosti s množícími se dotazy ředitelů středních škol na území Pardubického kraje vydal dnes vedoucí odboru školství...Celý článek »
vydáno před 10 let 7 týdnů
Chrudim - Pondělní neveřejný kulatý stůl, u něhož se sešel starosta města Petr Řezníček (SNK - ED) se svými kolegy z městského zastupitelstva a...Celý článek »