Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 15 týdnů
Chrudim - Poslední ligový duel před koncem letošního roku, tradiční východočeské derby či generálka na pohárové finále proti Zruči nad Sázavou. Duel...Celý článek »
vydáno před 7 let 46 týdnů
Vysoké Mýto - Pátý krůček z devíti potřebných k zisku mistrovského titulu mají futsalisté chrudimského ERA-PACKu za sebou. Specifického domácího...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Chrudim - Na začátku září nedokázal Nejzbach chrudimského brankáře Tona na svém hřišti prostřelit, stejný problém nastal pro čtvrtý tým tabulky také...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Chrudim - Nejvyšší futsalová soutěž vstupuje do své druhé poloviny, Chrudimští se v úvodním střetnutí pokusí i podruhé srazit k zemi vysokomýtecký...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Vysoké Mýtě - Ve Vysokém Mýtě odstartovala pro chrudimské futsalisty další sezóna v nejvyšší futsalové soutěži. Ač to nebyl na úvod zrovna...Celý článek »
vydáno před 9 let 6 týdnů
Chrudim - Duel 19. kola CHANCE Futsal ligy přichystal velkolepou podívanou ve Vysokém Mýtě. Východočeské derby přineslo řadu dramatických okamžiků a...Celý článek »
vydáno před 9 let 6 týdnů
Chrudim - Ozvěny východočeského derby mezi Chrudimí a hradeckým Madosem ještě nestihla pořádně utichnout, fanoušci už se musí chystat na další...Celý článek »
vydáno před 9 let 19 týdnů
Chrudim - V generálce před Ligou mistrů nasázeli chrudimští futsalisté v krajském derby Vysokému Mýtu sedmičku. Hosté se sice ujali vedení, postupem...Celý článek »
vydáno před 10 let 9 týdnů
Chrudim - Značnou marodkou okleštěná sestava ERA-PACKu se naposledy před reprezentační přestávkou vydala pro body do nedalekého Vysokého Mýta, kde...Celý článek »
vydáno před 10 let 23 týdny
Chrudim - Páteční derby přilákalo do chrudimské sportovní haly slušný počet fanoušků, který přihlížel kvalitní hře obou mužstev. Chrudimští ale přece...Celý článek »