Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 19 týdnů
Bukovina/Lázně Bohdaneč/Zámrsk - Sníh pokrývající od časných ranních hodin silnice na celém Pardubicku potrápil nejednoho řidiče. Mnohde se tvořilo...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 2 dny
Chrudim – Ještě před rozedněním vyjížděli chrudimští hasiči k nehodě na obchvatu, při které se střetla dodávka s nákladním autem. Muži už...Celý článek »
vydáno před 4 roky 36 týdnů
Chrudim – Obchvat města, který čeká na své dokončení, v posledních dnech doslova přitahuje vážné nehody. Poté, co zde bouralo několik aut v minulém...Celý článek »
vydáno před 5 let 8 týdnů
Chrudim/Pardubice - „Rychlodráha“ spojující krajské město a druhé největší město Pardubického kraje, je místem, na němž pro některé řidiče neplatí...Celý článek »
vydáno před 5 let 29 týdnů
Pardubice - Letní období definitivně skončilo a do zimního je ještě daleko. Přesto krajští radní na svém pondělním jednání projednali...Celý článek »
vydáno před 7 let 13 týdnů
Chrudimsko – Překvapivou informaci teď zveřejnili státní policisté. Jedná se o statistiku dopravních nehod. Loňský rok 2016 byl co do jejich počtu...Celý článek »
vydáno před 7 let 15 týdnů
Pardubice – Se zimou a bohatou sněhovou nadílkou, která zasypala Českou republiku, se vypořádávala v uplynulých dnech také Správa a ...Celý článek »
vydáno před 7 let 32 týdny
Chrudim/Kočí - K velmi závažné dopravní nehodě došlo v pondělí 5. září v zatáčce nad obcí Kočí. Jedná se o místo, kde řidiči pravidelně podceňují své...Celý článek »
vydáno před 7 let 38 týdnů
Podlažice - Mladý život si vyžádala vážná dopravní nehoda u obce Podlažice. Neštěstí se stalo v místech, kde již několik křížků umístěných na...Celý článek »
vydáno před 8 let 33 týdny
S dopravními nehodami ve městě a jeho blízkém okolí se roztrhl pytel. A nejde, bohužel, jen o pomačkané plechy a pár škrábanců. Svým životem...Celý článek »