Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 37 týdnů
Křižanovice - V úterý odpoledne při prohlídce lesa zde byl myslivcem nalezen zastřelený muflon. O nálezu vyrozuměl Policii ČR. Zatím neznámý pytlák...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 1 hodina
Pardubický kraj – Z ranče blízko Kunětické hory zmizeli dva mufloni. Co vypadalo na začátku jen jako útěk z obory, nakonec vyšetřuje policie opět...Celý článek »
vydáno před 10 let 34 týdny
Pardubice - Místní rybářská stráž kápla při kontrole v blízkosti areálu vodních sportů na Cihelně na nastraženou udici, u níž však žádný rybář...Celý článek »
vydáno před 10 let 46 týdnů
Sobětuchy - V neděli v půl desáté dopoledne se strážníkům dostala informace o výskytu podezřelých individuí, zřejmě pytláků, u místního...Celý článek »
vydáno před 10 let 47 týdnů
Sobětuchy - V pondělí po 18. hodině upozornil strážníky místní obyvatel na to, že u jejich rybníčku je nějaký „cizák“, který tam zřejmě bez...Celý článek »
vydáno před 11 let 15 týdnů
Chrudim/Podhůra - Dnes po čtvrté hodiny ráno volal strážníkům muž s tím, že za rozhlednou Bára stojí osvětlené auto a má zato, že by mohlo...Celý článek »
vydáno před 11 let 33 týdny
Chrastecko - V úterý objevil člen mysliveckého sdružení v oplocené oboře usmrcenou samici daňka. Pytlák ji po usmrcení ponechal na místě. „...Celý článek »
vydáno před 11 let 47 týdnů
Chrudim – V pondělí v podvečer si všimla jedna žena, že v Městském parku loví nějaký pytlák ryby. Neváhala a rovnou to oznámila strážníkům. Lovec...Celý článek »
vydáno před 11 let 48 týdnů
Chrudim – Už poosmé se dnes, 18. května, mohou děti i rodiče těšit na akci s názvem „Muzejní noc“. Regionální muzeum v Chrudimi pro své...Celý článek »