Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 týdny 1 den
Chrudim – Už nejen stromy podél zdi na hřbitově U Kříže nebo v parku Střelnice, kde hnízdili ve velkém dříve, ale aktuálně hlavně v Městském parku se...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 6 dnů
Chrudim – Pokud chce člověk zažít v centru města divokou přírodu a trochu toho adrenalinu, není nic lepšího, než se vypravit právě na Zlatou...Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudim – Ačkoliv se od zpomalujících retardérů pomalu upouští, protože způsobují ještě více škodlivých emisí a hluku, což je zvláště v obydlených...Celý článek »
vydáno před 3 roky 4 týdny
Chrudim – Veřejné zakázky jsou oblast, kterou málokdo sleduje, přestože jde o nakládání s veřejnými penězi, tedy financemi, o něž byli občané skrze...Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 týdny
Chrudim – Mezi nejhlasitější odpůrce takzvaného „jezdeckého schodiště“ v Široké ulici patří beze sporu městský zastupitel a milovník výstředních...Celý článek »
vydáno před 4 roky 19 týdnů
Chrudim – Mohlo by se to zdát jako zbytečná akce za statisíce korun. Zatímco schodiště na budově Muzea, které směřuje do náměstíčka, jež zakončuje...Celý článek »
vydáno před 4 roky 23 týdny
Chrudim – Zdejší úředníci se rádi a často chlubí nejrůznějšími cenami, jež získali. Přívětivými a ochotnými pomoci jsou snad všichni, kdo na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 49 týdnů
Chrudim – Předloni byla dokončena rekonstrukce fasády a ozdobných prvků Muzea, která „hledí“ do Široké ulice. Mnohým Chrudimákům se sice příliš...Celý článek »
vydáno před 5 let 6 týdnů
Chrudim – Takzvané „jezdecké schodiště“ v Široké ulici hýbe místní veřejností. Především městský zastupitel za Babišovo Hnutí ANO 2011 Richard Herbst...Celý článek »
vydáno před 5 let 20 týdnů
Chrudim – Havarijní stav lávek přes řeku Chrudimku, které nechává město postupně zavírat, obyvatele města příliš netěší. Zajímá je, kdo za tuto...Celý článek »