Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 7 týdnů
ČR/Chrudimsko – Nové podmínky prodeje drůbeže vyhlásila Státní veterinární správa (SVS) s platností od 15. února. Více aktualizovaných informací o...Celý článek »
vydáno před 6 let 47 týdnů
Chrudim – Kontroly a hodnocení se nevyhýbají ani takovým zařízením, jako jsou útulky. V říjnu loňského roku tak museli v tom chrudimském přivítat...Celý článek »
vydáno před 7 let 2 týdny
Chrudimsko – Před měsícem vyhlásila Krajská veterinární správa Pardubice ochranné pásmo a pásmo dozoru v okolí chovu drůbeže v obci Ochoz u Nasavrk....Celý článek »
vydáno před 7 let 5 týdnů
Žumberk – Kontroly provozů, které zpracovávají maso, jsou poměrně časté. Na výrobny potravin se zaměřuje, krom krajské hygienické stanice, také...Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Chrudim - Babí léto je podle všeho definitivně u konce a čekají nás dokonce noční mrazíky. Přesto i v této době, kdy se pomalu chystáme na Dušičky a...Celý článek »
vydáno před 8 let 46 týdnů
Chrudim - Další prodloužený víkend je před námi a po kauze se státními maturitami se skoro obávám, že většina maturantů vlastně ani netuší proč. Co...Celý článek »
vydáno před 8 let 47 týdnů
Chrudim - Víkendové tipy se tentokráte zaměří na nejrůznější ohně a ohýnky, v nichž mnozí vidí dávnou pohanskou oslavu jara, jiní vypořádání se...Celý článek »
vydáno před 8 let 49 týdnů
Chrudim - Společně s odcházející zimou a ředitelkou muzea Martinou Vítkovou, za níž se překvapivě nikdo z vedení města a představitelů místní...Celý článek »
vydáno před 9 let 5 dnů
Chrudim - Přesně za týden nás čeká to, nač jsme se skrze půst a odříkání, někteří třeba skrze dietu, připravovali. Velikonoce budou zde. Ještě však...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Všem Josefům přeji jen vše dobré k jejich svátku a všem ostatním zocelená játra na víkendové oslavy tohoto kdysi nejrozšířenějšího...Celý článek »