Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 43 týdny
Polička - V loňské sezóně chrudimští inline hokejisté dokázali ovládnout finálový turnaj druhé nejvyšší soutěže v inline hokeji, stejný kousek se jim...Celý článek »
vydáno před 9 let 5 týdnů
Rychnov nad Kněžnou - Finálové utkání mezi Poličkou a Klofany začalo velmi svižně na obou stranách, zaplněný stadion v Rychnově nad Kněžnou se mohl...Celý článek »
vydáno před 9 let 14 týdnů
Pardubice - Jednoho pracovníka firmy Synthesia zranil výbuch lisu, kde se vyrábí nebezpečná nitrocelulóza. „Došlo k provozní nehodě na alkoholizačním...Celý článek »
vydáno před 10 let 6 týdnů
Chrudim - Vyhořelý byt v Pardubické ulici pravděpodobně brzy změní majitele. Zanedbanou bytovou jednotku, kterou bývalý nájemník podpálil, chce...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Polička - Krajský přebor se pomalu ale jistě blíží ke svému konci a na čele zuří souboj Chrudimi s Vysokým Mýtem. Oba celky nyní vyhrály a jejich...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - I v letošním roce pokračuje Křesťanská amatérská liga, kde jsou k vidění také chrudimští Klofani. Ti v souboji o první příčku tabulky...Celý článek »
vydáno před 11 let 28 týdnů
Pardubice - V sobotu před 11. hodinou zasahovali hasiči v Bubeníkově ulici. Důvodem byl unikající plyn z potrubí v jednom z ...Celý článek »
vydáno před 11 let 35 týdnů
Pardubice - V úterý krátce po obědě se nad městem objevil oranžový mrak z jedovatých plynů, které unikly z areálu společnosti Synthesia Pardubice....Celý článek »
vydáno před 11 let 45 týdnů
Chrudim – Předposlední kolo krajské soutěže a I. A třídy nepřineslo pro chrudimské týmy nijak oslnivé výsledky, obě mužstva jela domů se skloněnou...Celý článek »
vydáno před 12 let 4 týdny
Chrudim – Sobotní odpoledne a podvečer bylo ve zmanení boje o konečné umístění v Křesťanské lize. Favoritem byli Klofani, kteří v dramatickém finále...Celý článek »