Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 34 týdny
Pardubice – Když skončila zbraňová amnestie, vyzvali ve Východočeském muzeu v Pardubicích, aby si s sebou na akci vzali návštěvníci svoje historické...Celý článek »
vydáno před 5 let 11 týdnů
Pardubice – Východočeské muzeum v Pardubicích a Zámek Pardubice čekají velké změny. V pondělí 7. ledna 2019 odstartoval rozsáhlý projekt...Celý článek »
vydáno před 7 let 17 týdnů
Pardubice – Pardubický kraj se bude ucházet o více než 200 milionovou dotaci pro Zámek Pardubice. Ten patří mezi padesát nejvýznamnějších...Celý článek »
vydáno před 7 let 27 týdnů
Pardubice - Po staletí nikdo netušil, že se v podzemí Zámku Pardubice skrývá pokladnice. Masivní truhlici z hrubě tesaných fošen...Celý článek »
vydáno před 7 let 30 týdnů
Pardubice - Zástupce Pardubického kraje, Města Pardubice a Východočeského muzea sezval dnes na společné jednání první náměstek hejtmana Roman Línek (...Celý článek »
vydáno před 7 let 33 týdny
Pardubice - Ve dnech 12. až 14. srpna se ve venkovních prostorách zámku koná Festival chutí, vůní a řemesel. Je to první příležitost ukázat, co...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Pardubice - Impozantní historické prostory pardubického zámku se letos stanou dějištěm 1. ročníku FILMOVÉHO FESTIVALU MÚZ. Úvodní ročník této...Celý článek »
vydáno před 10 let 19 týdnů
Pardubice - Rytířským sálem zdejšího zámku dnes zazněl slavnostní slib nových hasičů profesionálů. Slib nových příslušníků hasičského sboru...Celý článek »