Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 15 týdnů
Chrudim – Stane se udělování ocenění "Osobnost města Chrudim" pouze okrajovou záležitostí, v níž nakonec cenu získá i kníže Břetislav? V letošním...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Chrudim - V minulých letech bylo vyhlašování Osobností města Chrudim událostí, která se pohybovala na hranici skandálu. Členové některých komisí...Celý článek »
vydáno před 10 let 4 týdny
Chrudim - Návrhy městské rady na udělení cen Osobnost města Chrudim za rok 2013 prošly zastupitelstvem bez výhrad, a to i přes námitky kulturní a...Celý článek »
vydáno před 10 let 6 týdnů
Chrudim - Výběr kandidátů navržených letos na udělení ceny Osobnost města Chrudim 2013 provázela řada nejasností a sporů. Komise, které zpracovávají...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 2 dny
Chrudim – Dočkají se kromě slíbených loutek v ulicích města občané a turisté i zajímavých upomínek na oceněné Osobnosti města Chrudim? V minulosti už...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 1 den
Chrudim – Další konkrétní ocenění pro Osobnost města Chrudim odsouhlasilo chrudimské zastupitelstvo na svém pondělíním jednání. Stane se jí Růžena...Celý článek »
vydáno před 2 roky 28 týdnů
Pardubický kraj – V rámci krajských dožínek proběhl na Pernštýnském a Komenského náměstí už patnáctý ročník soutěže MLS Pardubického kraje,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Chrudim – Všichni se nejspíše shodnou na jedné věci – minulý rok byl nesmírně těžký a nikdo se nesetkal po celý svůj život s obdobnou situací. Boj s...Celý článek »
vydáno před 3 roky 7 týdnů
Chrudim – Pomáhat v době, kdy řádí „čínská chřipka“, se dá lecjak. Pro zdravotníky je pomoc jasná – vykonávají svou profesi, za niž jsou placeni z...Celý článek »
vydáno před 3 roky 15 týdnů
Chrudim – O tom, že komise rady města jsou v podstatě zbytečné instituce, která jen tahají z již tak dost protékající městské kasy peníze, Chrudimské...Celý článek »