Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 týdny 6 dnů
Nová Paka – Odvetné čtvrtfinálové utkání odehráli chrudimští hokejisté na zimním stadionu v Nové Pace ve středu 28. 2. od 18,00 hodin. Po prvním...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 3 dny
Chrudim – Chrudimští hokejisté měli v prvním utkání díky lepšímu umístění po základní části výhodu domácího prostředí, a dopředu je hnaly...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 6 dnů
Moravská Třebová – Venkovní utkání s pořadovým číslem 2 odehráli chrudimští hokejisté v REHAU Aréně až ve vzdálené Moravské Třebové. Do utkání tým...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 6 dnů
Chrudim – Na středu 8. listopadu byla naplánována dohrávka 2. kola krajské hokejové ligy mezi týmy HC Chrudim a HC Slovan Moravská Třebová. Domácí...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Nové Město nad Metují – Můj dům, můj hrad. Bohužel toto pravidlo platilo i v rozhodujícím pátém čtvrtfinálovém utkání. Spartaku patřily opět úvodní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Chrudim – Do středečního čtvrtfinálového utkání vstupovali s lepší náladou hráči týmu TJ Spartak Nové Město nad Metují, jelikož vedli v sérii 2:1....Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Nově Město nad Metují – V třetím čtvrtfinálovém souboji byl úspěšnější tým TJ Spartak Nové Město nad Metují, který tak před středečním utkáním v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim - Druhé čtvrtfinálové utkání mezi týmy HC Chrudim a TJ Spartak Nové Město nad Metují se odehrálo ve středu od 19,00 hodin na zimním...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Třebechovice pod Orebem – Ve druhém osmifinálovém souboji se Chrudim představila na ledě soupeře z Třebechovic pod Orebem. Hosté chtěli odčinit...Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrudim – První osmifinálové utkání naplnilo predikce. Proti sobě se postavily zcela neznámé celky a to, že Chrudim skončila po základní části na...Celý článek »