Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 12 let 19 týdnů
Pardubice - Pardubický kraj nakupoval pro své organizace na energetické burze organizované Českomoravskou komoditní burzou Kladno...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 6 dnů
Chrudim – Letos proběhl první ročník celostátní soutěže Zelená obec roku. Mezi města a obce ČR, které razí zodpovědný přístup k životnímu...Celý článek »
vydáno před 50 týdnů 2 dny
Chrudim – Chrudimská pobočka Unicorn má stále větší potenciál a získává stále lepší renomé. Nejenže úspěšně pracuje na řadě energetických...Celý článek »
vydáno před 3 roky 12 týdnů
Chrudim – Podle posledních výzkumů se životnost solárních panelů pohybuje okolo 25 let. Kromě budovy OSPODu v Pardubické ulici a areálu...Celý článek »
vydáno před 7 let 17 týdnů
Chrudim – Základní škola U Stadionu, tradičně zvaná jako „sportovka“, si v příštím roce připomene významné výročí svého založení. Město, které je...Celý článek »
vydáno před 8 let 17 týdnů
Chrudim - Jednou z významných funkcí, která se mezi městskými úředníky nově těší výraznému respektu, je takzvaný „energetický manažer“. Jeho plat...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Chrudim - Činnost energetického manažera, tedy úředníka, který má vyhledávat skulinky v hospodaření města s vodou, elektřinou a plynem, přináší své...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim - Radnice si může na své konto připsat další úspory, a to při rekonstrukci Revoluční a Rooseveltovy ulice společně s ...Celý článek »
vydáno před 10 let 44 týdny
Chrudim - Ušetřit v nákupu elektrické energie se podařilo chrudimské radnici. On-line aukce, které se zúčastnila, srazila totiž původní...Celý článek »
vydáno před 10 let 47 týdnů
Chrudim - Radnice si může při rekonstrukci ulice Na Sádkách připsat na svůj účet další úspěch. Podařilo se jí totiž uspořit více než...Celý článek »