Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 týdnů 6 dnů
Chrudim – Hodně lidí ve městě by rádo trávilo svůj volný čas na zahradě. Řešit se to dá různými způsoby. Někdo upřednostňuje soukromé vlastnictví a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 týdny
Chrudim – V minulosti už se v Chrudimi stalo, že se z některých zahrádek postupně staly rodinné domky. Tomu by měly zabránit jasné podmínky vzniku...Celý článek »
vydáno před 1 rok 33 týdny
Chrudim – Chrudimští strážníci se můžou díky všímavému oznamovateli pochlubit úspěšným zásahem v zahrádkářské kolonii u Ploché dráhy, kam...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Jak se nařízené omezení pohybu protahuje, nemá stále větší množství lidí doma stání. Filmy, hry a knihy zkrátka volný čas zdaleka nevyplní...Celý článek »
vydáno před 4 roky 39 týdnů
Chrudim – Nad celou Českou republiku se prý v těchto dnech „nasával“ vzduch z Afriky. Teploty atakují téměř čtyřicítku ve stínu, na slunci je ještě...Celý článek »
vydáno před 5 let 24 týdny
Chrudim – Parkování v těsném sousedství Tyršova náměstí, respektive sportovní haly, nelze považovat za ideální. To ví nejspíše každý obyvatel města....Celý článek »
vydáno před 5 let 45 týdnů
Chrudim – Bezohlednost, s níž někteří řidiči řídí a parkují své vozy, je bezednou studnicí lidské malosti a arogance. Především šoféři silnějších a...Celý článek »
vydáno před 6 let 19 týdnů
Chrudim – Podvody při prodeji mobilních telefonů a další elektroniky jsou prakticky na denním pořádku. Lidem místo kýženého chytrého mobilu často...Celý článek »
vydáno před 7 let 10 týdnů
Chrudim – V úterý 17. ledna si strážníci městské policie příliš vzrušení neužili. Služba ten den byla zcela obyčejná a všední. Došlo tedy na...Celý článek »
vydáno před 7 let 24 týdny
Chrudim – Sobota 8. října nebyla jen dnem voleb do krajského zastupitelstva, ale také dnem víkendové služby strážníků městské policie. Žádné velké...Celý článek »