Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 45 týdnů
Chrudim - Poprvé po vypadnutí v semifinále s pražskou Spartou se zaměříme na důvody neúspěchu s trenérem Felipem Condem, který zároveň...Celý článek »
vydáno před 4 roky 49 týdnů
Chrudim - Semifinálová série mezi Chrudimí a Spartou nepřináší pouze boj na hřišti, ale i mimo něj. Trenér ERA-PACKu Felipe Conde se rozhodl reagovat...Celý článek »
vydáno před 4 roky 50 týdnů
Chrudim - Do posledního místečka zaplněná chrudimská sportovní hala viděla velkolepé utkání. Sparta Praha si v Chrudimi vypracovala tříbrankové...Celý článek »
vydáno před 5 let 26 týdnů
Chrudim - Los elitní fáze Ligy mistrů rozhodl. V polovině listopadu dorazí do Chrudimi Kairat Almaty, Pescara a Lida. Ze čtyřčlenné skupiny...Celý článek »
vydáno před 5 let 39 týdnů
Chrudim - Chrudimští futsalisté již znají soupeře pro základní skupinu premiérového ročníku Futsal Champions League. V Srbsku je čekají nesmírně...Celý článek »
vydáno před 6 let 2 týdny
Lovosice - Na domácí penaltové vítězství dokázali futsalisté Chrudimi zvítězit i v Lovosicích a jsou jen krok od finále! Druhý semifinálový bod...Celý článek »
vydáno před 6 let 4 týdny
Chrudim - Futsalisté Chrudimi zvládli ve středu druhé vystoupení ve vyřazovacích bojích, v Brně zvítězili 5:1 a jsou krůček od postupu do...Celý článek »
vydáno před 6 let 40 týdnů
Chrudim - Los UEFA Futsal Cupu ve švýcarském Nyonu přiřkl Chrudimi cestu do Itálie za Luparense, Györem a věhlasným španělským vicemistrem z...Celý článek »
vydáno před 6 let 45 týdnů
Chrudim - Krátce po zisku mistrovského titulu přišla z chrudimského futsalového klubu skvělá zpráva! Brazilský kouč Felipe Conde, který s ...Celý článek »
vydáno před 6 let 46 týdnů
Praha - Porážka ze druhého finálového vystoupení ve slavistickém Edenu se neopakovala, chrudimský šampion mohl znovu slavit! Proti domácí Slavii si...Celý článek »