Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 22 týdny
Chrudim - Ač se to nezdá, stále se nacházíme v době Velikonoční. První mláďata se rodí zvěři v lesích, začíná doba, kdy mnozí z nás...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 5 dnů
Lichnice – Až do 25. srpna se každý den můžete v areálu zříceniny hradu Lichnice potkat s rytíři. V sobotu 24. srpna od 15 hodin se pořádá...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 5 dnů
Třemošnice/Lichnice – Ve středu 3. července se na hradě Lichnice setkáte s programem kočovného divadla. V dnešní době ojedinělý způsob...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 5 dnů
Třemošnice/Lichnice – V sobotu 15. června v 11 hodin se koná rytířské klání na hradě Lichnici. Připraven je program tematicky související...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 5 dnů
Chrudim – Péče o památky a udržování historického jádra Chrudimi spočívá především v citlivosti k detailu. Jak vlastně dopadla oprava zdi nad...Celý článek »
vydáno před 1 rok 16 týdnů
Třemošnice/Hrad Lichnice - Šermířské vystoupení na hradě Lichnici začíná v 11 hodin v sobotu 3. června, od 13.30 a 16 hodin budou dobové...Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Chrudim – Městské kino uvádí ve čtvrtek 18. května v 10 hodin dopoledne romanticky historické drama Služka. Atraktivní záběry panských komnat...Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Chrudim – Na den oslav osvobození Chrudimi přišlo uctít památku obětí druhé světové války do urnového háje k pomníku Přísaha několik desítek lidí....Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Lichnice – V sobotu 6. srpna můžete svůj výletní den nasměrovat k dominantě kraje Železných hor – na hrad Lichnici. Na nádvoří bude probíhat od...Celý článek »
vydáno před 2 roky 23 týdny
Třemošnice – Na Velký pátek 15. dubna se od 14 hodin na hradě Lichnici koná velikonočně zaměřené odpoledne. Jelikož tento den byste podle starého...Celý článek »