Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 43 týdny 1 den
Chrudim – Další konkrétní ocenění pro Osobnost města Chrudim odsouhlasilo chrudimské zastupitelstvo na svém pondělíním jednání. Stane se jí Růžena...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Pardubice/Holice – Od 2. listopadu začalo konečně platit rozšíření umožňující využít kapacity vyčleněných škol v Pardubickém kraji i pro další...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Školské obvody stanovují, do kterých škol, respektive školek mají být jednotlivé děti přihlašovány. Před dvěma lety město muselo vyhláškami...Celý článek »
vydáno před 5 let 47 týdnů
Chrudim – Město funguje jako zřizovatel celé řady škol a školek. Jako správný hospodář proto musí zajišťovat patřičný technický stav nejen samotných...Celý článek »
vydáno před 6 let 4 týdny
Chrudim – Bdělý občan opět zasahuje! Tentokráte v ulici Dr. Malíka, kde tušil černé podnikání a neukázněné zákazníky. Strážníci městské policie proto...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Prázdninový čas znamená pro děti navštěvující školy dny plné nicnedělání. Docela jinak to mají rodiče a nejvyšší aktivitu v těchto dnech...Celý článek »
vydáno před 6 let 38 týdnů
Chrudim – Miliony korun o letošních prázdninách nespolknou pouze rekonstrukce základních škol, ale také školek, jejichž zřizovatelem je město....Celý článek »
vydáno před 7 let 28 týdnů
Chrudim – Rekonstrukce ulice Na Valech je dávno ukončena, rozpačité výsledky však zůstávají. Nejedná se jen o redukci parkovacích míst a diskutabilní...Celý článek »
vydáno před 7 let 47 týdnů
Chrudim - Kdo by se domníval, že městská police o víkendu nic nedělá, ten by se ošklivě mýlil. Místní strážníci v sobotu 21. května řešili hned...Celý článek »
vydáno před 8 let 38 týdnů
Chrudim - Městská rada vyhodnotila veřejnou zakázku na zateplení Mateřské školy v Topoli. Uvedl to starosta města Petr Řezníček (SNK-ED). Podle jeho...Celý článek »