Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 52 týdny
MŠ Strojařů se v letošním roce zúčastnila nově vzniklé tradice v oceňování pedagogů v Pardubickém kraji. Ocenění, jehož součástí je...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudim – Město proto muselo vypsat nové výběrové řízení, kterého se zúčastnila jedna jediná uchazečka, ale s bohatými zkušenostmi. Nastoupí do práce...Celý článek »
vydáno před 3 roky 33 týdny
Chrudim – Většinu mateřských škol ve městě provozuje město. Město také platí případné opravy a rekonstrukce. Jednou z největších úprav byla ta, jíž...Celý článek »
vydáno před 3 roky 48 týdnů
Chrudim – Pro někoho možná nezvyklý, pro jiného příjemný návrh řešili na svém posledním jednání členové komise pro životní prostředí. Diskuse se zde...Celý článek »
vydáno před 4 roky 13 týdnů
Chrudim – Město se začátkem ledna pustilo do dlouhé a nákladné rekonstrukce Mateřské školy U Stadionu. Celkem přijde na třicet milionů korun a část...Celý článek »
vydáno před 5 let 3 týdny
Chrudim – O radikálních změnách ve vyplácení politiků a členů komisí rady města, s nimiž přišli zdejší Piráti, Chrudimské noviny již psaly....Celý článek »
vydáno před 5 let 8 týdnů
Chrudim – Především pirátský městský zastupitel Daniel Lebduška silně prožívá údajnou nespravedlnost, s níž se potkal v článku Chrudimských novin....Celý článek »
vydáno před 5 let 33 týdny
Chrudim – Rekonstrukce dvou budov mateřské školky Víta Nejedlého je u konce. Akce za více než deset milionů korun má přinést především výrazné...Celý článek »
vydáno před 5 let 39 týdnů
Chrudim - Město dokončuje další opatření, které má za cíl přinést energetické úspory: na střeše jednoho z objektů městského úřadu v několika minulých...Celý článek »
vydáno před 6 let 18 týdnů
Chrudim – O vzniku školských obvodů i pro mateřské školy, Chrudimské noviny již informovaly. Město muselo u školek, jejichž je zřizovatelem, vytvořit...Celý článek »