Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 48 týdnů
Chrudim - „Tino se stále nenašel,“ tuto smutnou informaci přinesl letáček, který skončil v úterý 26. dubna ve schránkách většiny obyvatel města....Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 9 hodin
Chrudim – Město už zapracovalo na splnění jednoho nápadu chrudimských občanů, kteří se zapojili do projektu Tvořím Chrudim a posunulo k realizaci...Celý článek »
vydáno před 4 roky 2 týdny
Chrudim – Za chrudimským sídlištěm Větrník se příjemnou procházkou po nové stezce můžete vydat do obce Topol. Sice zde občas projede...Celý článek »
vydáno před 4 roky 2 týdny
Chrudim – Zákeřná choroba nám řádí a můžeme jen děkovat Bohu, pokud v něj věříme, vládě, pokud její kroky schvalujeme, nebo náhodě, že prozatím v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 44 týdny
Chrudim – Habrov, přírodní rezervaci mezi městem a Tuněchody, respektive Topolem zná asi každý. Kdysi zde bylo jen několik luk, dokud si pár sedláků...Celý článek »
vydáno před 5 let 48 týdnů
Desítky návštěvníků obdivovaly celý minulý týden rozkvetlé stromy v nedaleké přírodní rezervaci Habrov. Příjemnou jarní procházku do nedalekého...Celý článek »
vydáno před 6 let 3 týdny
Chrudim – Pro někoho příjemná zkratka do Topole, pro jiného místo, kde si může otestovat své auto, pro dalšího zase příjemná procházka do Habrova....Celý článek »
vydáno před 8 let 6 týdnů
Chrudim - Jak už Chrudimské noviny informovaly, v okolí města se před 14 dny ztratil československý vlčák, jehož se majitelé snaží do dnešního dne...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Chrudim - Český svaz ochránců přírody Chrudim spustil nyní soutěž, z níž by měl vzejít „Živočich Pardubického kraje“. Druhá z místních organizací,...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Základní organizace Českého svazu ochránců přírody zve na čtvrtek 18. června v 17 hodin příznivce na besedu o rezervaci Habrov....Celý článek »