Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – Odbor školství má pod drobnohledem starosta František Pilný (ANO 2011), který poskytl bližší informace. Radní zaujaly na Základní...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 2 dny
Chrudim – Ve vedení největší chrudimské školy vystřídala od 1. srpna dlouholetého ředitele Jindřicha Vyhnánka, který rezignoval, Iveta Horčičková. O...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudim – Aktivity chrudimského Mama Klubu se zaměřují na širokou skupinu obyvatel, nejen na matky na rodičovské dovolené, ale do jejich komunitního...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudim – Město se rozhodlo nakoupit z vlastního rozpočtu antigenní testy v podobě lízátek pro MŠ Na Valech a ZŠ Dr. Jana Malíka, které...Celý článek »
vydáno před 3 roky 36 týdnů
Chrudim – Pro někoho by to mohla dost dobře být práce snů. Moc se při ní nenadře, musí však být manuálně zručný. Pro Čecha, jenž má pověstné „zlaté...Celý článek »
vydáno před 4 roky 17 týdnů
Chrudim – To, nač Chrudimské noviny několikrát v minulosti upozorňovaly, přiznávají v současné době i místní politické špičky. Čerpat finance z...Celý článek »
vydáno před 4 roky 20 týdnů
Chrudim – Učitelé patří dlouhodobě k poněkud přehlíženému „cechu“. Nejsnáze lze tuto nedoceněnost učitelského stavu diagnostikovat dle finančního...Celý článek »
vydáno před 6 let 2 týdny
Chrudim – Centrum J. J. Pestalozziho každoročně žádá město o peníze ve formě dotace a každým rokem je také získá. Ani letošek není výjimkou. Již...Celý článek »
vydáno před 6 let 5 týdnů
Chrudim – Ředitelé a ředitelky základních i mateřských škol zřizovaných městem nepanují ve svých „královstvích“ neomezeně dlouhou dobu. Obvykle mají...Celý článek »
vydáno před 6 let 6 týdnů
Chrudim – Osudy toulavých psů nebývají často příliš veselé. Chrudimskému útulku se sice daří umisťovat většinu chlupáčů, které jim strážníci přivezou...Celý článek »