Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 týdnů 3 dny
Chrudimsko – Řidič pod vlivem vodky, aby prý zahnal únavu, jak vysvětloval policii, ujel několik hodin jízdy, než narazil do několika stromů a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 2 týdny
Chrudim – Město Chrudim vedle ubytovávání a hmotné pomoci pro prchající Ukrajince chystá další možnost, jak těmto potřebným přispět. Finanční...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Hlinsko – Desetitisícové město má nejen očkovací centrum, kam se sjíždějí lidé z širokého okolí, protože si tu můžete vybrat ze všech tří vakcín...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Začínají oslavy Pippichova divadla. První ze série představení byla hra, jejímž autorem je Denis Kelly. V režii Tomáše Mašína hráli Sarah Hlaváčová a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 28 týdnů
Chrudim – Jedenáctinásobný držitel Ceny Anděl v kategoriích Zpěvák roku a Zpěvák čtvrtstoletí Dan Bárta se skupinou Illustratosphere...Celý článek »
vydáno před 2 roky 37 týdnů
Chrudim/Hlinsko – Druhé největší město Pardubického kraje dostává od nedalekého Hlinska na frak v mnoha oblastech. Chrudimské noviny nedávno psaly o...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Hlinsko/Kladno/Čertovina – Páteční spěch si vyžádal hromadnou dopravní nehodu se zraněním a na několik hodin uzavřenou silnici první třídy číslo 34...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Chrudim – Svoz bioodpadu konečně začne. Kompostéry, které měly před lety tento problém vyřešit, se příliš neosvědčily. Zlí jazykové tvrdí, že ve...Celý článek »
vydáno před 3 roky 12 týdnů
„Skatepark už zavřeli, teď je na řadě ještě ta prohnaná sjezdovka v Hlinsku, milášku,“ jakoby znělo z úst těm, kteří jakoby z oka Glumovi od...Celý článek »
vydáno před 3 roky 16 týdnů
Chrudim – Druhá nejstarší opona Chrudimska, protože ta původní shořela, před pěti lety rozdělila chrudimské muzeum. Na oponu v Kulturních...Celý článek »