Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 25 týdnů 1 den
Chrudim – Dočkají se kromě slíbených loutek v ulicích města občané a turisté i zajímavých upomínek na oceněné Osobnosti města Chrudim? V minulosti už...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 8 hodin
Chrudim – Další konkrétní ocenění pro Osobnost města Chrudim odsouhlasilo chrudimské zastupitelstvo na svém pondělíním jednání. Stane se jí Růžena...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudim – Všichni se nejspíše shodnou na jedné věci – minulý rok byl nesmírně těžký a nikdo se nesetkal po celý svůj život s obdobnou situací. Boj s...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Udělování ocenění „Osobnost města Chrudim“ je každoročně poněkud rozpačité. Po dobu existence této diskutabilní soutěže, získal cenu kdekdo...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Město každoročně s jistými rozpaky uděluje hned několik cen, kterými chce odměnit některé ze svých výrazných osobností. Pravidelně se v...Celý článek »
vydáno před 5 let 2 týdny
Chrudim – Nestává se příliš často, aby se městští zastupitelé scházeli co měsíc. Začátek letošního roku je však výjimkou. Snad je vino několikrát...Celý článek »
vydáno před 6 let 3 týdny
Chrudim – Po letech rozpačitého přešlapování se při letošním udílení prestižního ocenění „Osobnost města Chrudim“ dočkají většinou žijící lidé. Tři...Celý článek »
vydáno před 7 let 2 týdny
Chrudim – Diskuse o podobě a především ocenění osobností města trvá už roky. Bezradnost, s níž radnice k udělování těchto cen každoročně přistupuje,...Celý článek »
vydáno před 7 let 12 týdnů
Chrudim – Stane se udělování ocenění "Osobnost města Chrudim" pouze okrajovou záležitostí, v níž nakonec cenu získá i kníže Břetislav? V letošním...Celý článek »
vydáno před 8 let 3 týdny
Chrudim - Osobností města Chrudim pro rok 2015 by se měli stát dva muži, kteří se významný způsobem zapsali do dějin města. Jak již Chrudimské noviny...Celý článek »