Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 26 týdnů 1 den
Chrudim – Vánoční výzdoba města Chrudim už začala a vánoční strom ze Sobětuch už brzy doplní i první stánek s punčem a svařákem, jak potvrdil...Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudim – Město Chrudim přistoupilo k opatření, aby se co možná nejvíce zamezilo šíření viru v situaci, kdy už i laboratoře v libereckém kraji...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Chrudim – Zatímco v jiných státech už od živých vánočních stromků ustupují, z Markovic zamířil před devátou hodinou na voze Technických služeb...Celý článek »
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Pardubice – Proč je lepší mít stromek umělý, se přesvědčila rodina z Pardubic a také, že je něco pravdy na tvrzení, že po šestém lednu neodstrojený...Celý článek »
vydáno před 4 roky 24 týdny
Chrudim – Listopad končí a vládu přebírá prosinec. Neděle, která bude i prvním prosincovým dnem, je též první nedělí začínajícího adventu. Opět je tu...Celý článek »
vydáno před 5 let 22 týdny
Chrudim – Vánoce se nezadržitelně blíží a s nimi i obvyklé starosti s obstaráním potřebného „vybavení“. Kapra lze koupit před některým ze...Celý článek »
vydáno před 7 let 24 týdny
Chrudim – Advent je tady. Ano, je tomu skutečně tak. Začíná období přípravy na milované i nenáviděné Vánoce. Nenechme si proto vzít období čekání,...Celý článek »
vydáno před 8 let 18 týdnů
Chrudim - Vánoce jsou pro většinu obyvatel města u konce a nyní přichází na přetřes klíčová otázka: "Kam s ním?“ Samozřejmě se nejedná o zapomenutou...Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Chrudim - Už je pomalu tady. Čas, který nám přináší nejkrásnější svátky v roce, který milují děti i dospělí. Ještě před tím, než nazdobíme stromeček...Celý článek »
vydáno před 10 let 26 týdnů
Chrudim/Pohled - Čestná povinnost hostit členy dobrovolného svazku královských věnných měst připadla tentokrát na východočeskou Chrudim. V ...Celý článek »