Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 15 týdnů
Chrudim – „Když zasedá parlament, nikdo si nemůže být jistý majetkem ani životem,“ říkal kdysi jeden americký učenec. Když zasedá chrudimské městské...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim – Začíná se to stávat pravidlem. Ať už městští zastupitelé projednávají 30 nebo jen 16 bodů, trvá jim schůze dlouhé hodiny. V pondělí 17....Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 5 dnů
Chrudim – Na pondělním jednání si chrudimští zastupitelé zvýšili odměny, aby ani ti neuvolnění členové nepřišli zkrátka, když už ze zákona...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 2 dny
Chrudim – Dotazník odhalil, co si myslí občané Chrudimi o svých politických zástupcích, pokud jde o kulturu. Zastupitele to dopálilo. V ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudim – Rada města doporučila zastupitelstvu schválit novou výši odměn pro neuvolněné členy zastupitelstva, budou platné od 7. února. Zdroj: FBCelý článek »
vydáno před 1 rok 22 týdny
Chrudim – Šetří Chrudim, nebo se přidala k výstřelkům některých jiných měst? Rada města Chrudim už nebude devítičlenná, ale sedmičlenná....Celý článek »
vydáno před 1 rok 49 týdnů
Chrudim – S velkou slávou se oznamoval v roce 2019 vznik tří nových komisí. Jedna z nich se vůbec neosvědčila. Starosta František Pilný (ANO 2011) po...Celý článek »
vydáno před 2 roky 19 týdnů
Chrudim - Všichni máme jistě ještě v živé paměti opakující se pohled na některé muže v černých uniformách, jak zaklekávají na neposlušné spoluobčany...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Chrudim – Chrudimská nemocnice „se rozpadá před očima“. I to zaznělo v diskusi na včerejším jednání zastupitelstva. Zářijové omezení provozní doby na...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Chrudim – Město takové významnosti a historického kulturního bohatství potřebuje něco, co by ho jednoznačně charakterizovalo a případným návštěvníkům...Celý článek »