Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Pardubický kraj pomůže městu Chrudim vylepšit zázemí šaten na zimním stadionu. Návrh ještě musí oficiálně na svém červnovém jednání...Celý článek »
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Chrudim – Měla to být velkolepá ukázka budovatelského nadšení nového vedení radnice. Ne, řeč není o parkovacím domě na Moravově zahradě. Řeč není ani...Celý článek »
vydáno před 3 roky 40 týdnů
Chrudim – Zahájení stavby nového sjezdu ke sportovištím v Klobásově velká část veřejnosti uvítala. Radují se především obyvatelé domků z okolí „...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim – V úterý 18. února byla v ulici Dr. Milady Horákové slavnostně otevřena nová stanice ZZS Pardubického kraje. Slavnostního aktu se zúčastnily...Celý článek »
vydáno před 4 roky 7 týdnů
Chrudim – Kraj a ZZS Pardubického kraje pokračují s otevíráním nových výjezdových základen pro sanitky. Stavět se bude na Seči a vedení „záchranky“...Celý článek »
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Chrudim – Jobovým zprávám podle všeho není konec. Poté, co vedení města neoficiálně oznámilo, že z uvažované rekonstrukce kašny v parčíku u hotelu...Celý článek »
vydáno před 4 roky 46 týdnů
Chrudim - Inline hokejové soutěže jsou na začátku měsíce května v plném proudu, chrudimský okres tentokrát čítá hned pět zástupců. A nováček -...Celý článek »
vydáno před 4 roky 47 týdnů
Chrudim – Cyklisté, kteří chtějí v ulici Na Ostrově pokračovat směrem na Slatiňany, mají několik možností, kudy se vydat. Buď převedou svůj bicykl...Celý článek »
vydáno před 4 roky 47 týdnů
Chrudim – Se stavbou druhé části obchvatu těsně souvisí i úpravy několika místních komunikací. Původně měl po jeho dokončení vzniknout i diskutovaný...Celý článek »
vydáno před 5 let 8 týdnů
Chrudim – Občas se to může stát každému. Především nepřehledná parkoviště u nejrůznějších obchodních domů doslova přitahují drobné ťukance a dopravní...Celý článek »