Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 2 dny
Pardubice/Chrast – Ačkoliv otevřením nového terminálu B končí doby, kdy se museli cestující zdlouhavě přesouvat z autobusového na železniční nádraží...Celý článek »
vydáno před 6 let 18 týdnů
Pardubice - V krajském městě se potkává krajský majetek s městským, ať už to je v dopravě, kultuře nebo zdravotnictví a školství. Právě proto je...Celý článek »
vydáno před 6 let 32 týdny
Pardubice - Pardubičtí radní se chystají navázat na rekonstruovanou třídu Míru a opravené přednádraží revitalizací zbývající části centra města. Na...Celý článek »
vydáno před 6 let 34 týdny
Pardubice - Cyklověž, která vyrostla v rámci rekonstrukce přednádraží, od dnešního dopoledne využívají první majitelé kol. Parkovací dům pro kola i...Celý článek »
vydáno před 6 let 40 týdnů
Pardubice - Prostor před pardubickým vlakovým nádražím vstoupí do letních měsíců v novém kabátu. Město stavbu od firmy STRABAG převzalo minulý týden...Celý článek »
vydáno před 6 let 44 týdny
Pardubice - Podoba pardubického přednádraží se mění ze dne na den. Uplynulý víkend došlo k pokládce asfaltu na Palackého ulici, začátkem června bude...Celý článek »
vydáno před 6 let 47 týdnů
Pardubice - Práce na přednádraží pomalu finišují. Přesvědčit se o tom přijeli nejen zástupci Švýcarska, které projekt podpoří dotací ve výši až 85...Celý článek »
vydáno před 7 let 5 týdnů
Pardubice - Řada obyvatel města a někteří členové zastupitelstva se pohoršují nad záměrem zbourat bytový dům na náměstí Jana Pernera. Podle vedení...Celý článek »
vydáno před 7 let 18 týdnů
Pardubice - Od pondělí se výrazně změní dopravní situace u nádraží. Stavbaři v souvislosti s přestavbou této lokality uzavřou celý prostor před...Celý článek »
vydáno před 7 let 20 týdnů
Pardubice - Rekonstrukce pardubického přednádraží se stává skutečností. Firma Strabag již oplotila prostor, kde se nacházela fontána. Uzavírá se i...Celý článek »