Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 10 týdnů
Chrudim – Volební místnosti po celé České republice se právě uzavřely. V Chrudimi se hlasovalo ve 29 volebních okrscích. Eva Doležalová, která je...Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Chrudim – Po dvou hodinách od uzavření volebních místností je v Chrudimi sečtena skoro čtvrtina všech odevzdaných volebních lístků, tedy 7 z 29...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Chrudim – Je před volbami a na opravy chodníků, které byly horkým volebním tématem u Chrudimáků i hnutí ANO 2011, už moc času nezbývá. Jak...Celý článek »
vydáno před 3 roky 40 týdnů
Chrudim – Začátkem měsíce června proběhla další valná hromada společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim, a. s. Součástí valné hromady byla i volba...Celý článek »
vydáno před 4 roky 47 týdnů
Chrudim – Ač se to nezdá, podle nejnovějšího průzkumu, který si nechal provést Český rozhlas, většina obyvatel České republiky členství země v...Celý článek »
vydáno před 6 let 7 týdnů
ČTK - Kyjev/Moskva - Za "nepochopitelný a tragický" označil výsledek druhého kola českých prezidentských voleb ruský historik Andrej Zubov. V...Celý článek »
vydáno před 6 let 8 týdnů
Chrudim – Prezidentské volby skončily tak, jak skončily. Jejich průběh však znovu ukázal na mnohdy nesmyslné tvoření volebních okrsků, které...Celý článek »
vydáno před 6 let 14 týdnů
Chrudim – Prezidentské volby se přiblížily. Ve dnech 12. - 13. ledna roku 2018 mají občané České republiky vybírat budoucího pražského hradního pána...Celý článek »
vydáno před 6 let 23 týdny
Chcete slyšet, koho a hlavně proč Šichtařová bude v těchto volbách volit? Pokud ano, tak vám to řeknu. A současně neřeknu. Nejde totiž ani tak o...Celý článek »
vydáno před 9 let 22 týdny
Chrudim - Po týdenní odmlce jsou tu zpět víkendové tipy. Možná se ptáte, proč jsem se odmlčel. Ne, opravdu jsem nebyl za své mnohdy hloupé řeči...Celý článek »