Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 11 týdnů
Chrudim – Jaro je tady! Tedy, samozřejmě ještě není, ale to, co nám příroda uchystala na tento víkend, dává zapomenout, že se nacházíme uprostřed...Celý článek »
vydáno před 5 let 8 týdnů
Chrudim – Víkend před námi, únor za námi. Kdo by ještě nebyl syt plesů a masopustu, má možnost svůj hlad ukojit i v tyto nadcházející volné dny....Celý článek »
vydáno před 7 let 11 týdnů
Chrudim – Půst se opět blíží. Ale ještě než nakrojíme bochníky, naplníme sklenice vodou a oblékneme žínice, je čas pro masopustní obchůzky....Celý článek »
vydáno před 8 let 5 týdnů
Chrudim - Jaro se nezadržitelně blíží. Přestože ještě před několika hodinami to za okny vypadalo jako v době nejhlubší arktické zimy, už tento víkend...Celý článek »
vydáno před 8 let 11 týdnů
Chrudim - Plesová sezóna je stále v plném proudu, proto nezbývá, než se přizpůsobit a naleštit lakýrky, zašít volánky a povolit kalhoty. Tento víkend...Celý článek »
vydáno před 8 let 12 týdnů
Veselý Kopec - V sobotu 30. ledna se v prostředí muzea v přírodě uskuteční první program letošního roku - Masopust. Návštěvníci budou mít...Celý článek »
vydáno před 9 let 12 týdnů
Veselý Kopec - V sobotu 31. ledna se v prostředí muzea v přírodě uskuteční první program letošního roku - Masopust. Návštěvníci budou mít...Celý článek »
vydáno před 10 let 10 týdnů
Chrudim - Únor bílý, pole sílí, ale moment, za okny žádná sněhová pokrývka neleží! Naopak. Opět se začíná ozývat něco na způsob dubna, možná i května...Celý článek »
vydáno před 10 let 10 týdnů
Hlinsko - Na Veselý Kopec přijedou v sobotu 8. února obyvatelé z vesnice Studnice u Hlinska předvést masopustní obchůzku. Zahájení programu je v...Celý článek »
vydáno před 10 let 11 týdnů
Chrudim - Leden nám dává pomalu vale, a to přesto, že se to zdá jako včera, když jsme zdobili vánoční stromeček a očekávali příchod Ježíška. Plesová...Celý článek »