Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 10 týdnů
Chrudim - Na policisty se obrátila žena, které v posledních dnech dostávala nabídky od cizích mužů. Z počátku netušila, co to je za hloupý vtip....Celý článek »
vydáno před 5 let 14 týdnů
Chrudim – Bývalí koaliční partneři mezi sebou mají mnohdy vztahy ne nepodobné těm mezi bývalými manžely. Nemohou si přijít na jméno a vzájemná...Celý článek »
vydáno před 8 let 9 týdnů
Chrudim - Vedení města došla nyní trpělivost s těmi zaměstnanci radnice, kteří v pracovní době brouzdají po internetu namísto toho, aby se věnovali...Celý článek »
vydáno před 9 let 29 týdnů
Chrudim - Procházka po městských pamětihodnostech připomíná v posledních dnech spíše dobrodružnou cestu za pokladem, která je plná léček a...Celý článek »
vydáno před 9 let 33 týdny
Chrudim - Technické služby Chrudim chystají od 1. září novinku, která má pomoci obyvatelům města například zjistit, kdy se budou čistit ulice, nebo...Celý článek »
vydáno před 9 let 43 týdny
Chrudim - Nespokojenost s fungováním městského rozhlasu pokračuje dalším kolem zjišťování, jak to vlastně se srozumitelností hlášení pronášených...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Po letech naprostého nezájmu a ignorance vzalo konečně vedení chrudimské radnice na milost největší sociální síť současné doby a zřídilo si...Celý článek »
vydáno před 10 let 14 týdnů
Pardubice - Že je dobré lépe si ochránit přístupové heslo ke svému profilu na sociální síti, například na facebooku, teď už ví i 15letá...Celý článek »
vydáno před 10 let 43 týdny
Chrudim - V neděli po 20. hodině volala strážníkům žena, která jim uvedla, že její dcera si dopisovala prostřednictvím facebooku se svojí...Celý článek »