Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 44 týdny 1 den
Chrudim – Minulý týden odjela do Prahy do Kampusu ČSOB Šárka Trunečková a tajemník František Chmelík převzít ocenění v soutěži Zelená obec roku a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 39 týdnů
Chrudim – Dnes opět padaly teplotní rekordy, ale úředníci už jako minulý týden ve středu a čtvrtek částečné volno nedostali. Bylo to minulý týden z...Celý článek »
vydáno před 5 let 29 týdnů
Chrudim – Jak již Chrudimské noviny informovaly, město mělo v plánu podstatně modernizovat způsob, kterým občanům sděluje znění nových vyhlášek,...Celý článek »
vydáno před 6 let 14 týdnů
Chrudim – Takzvaný „zákon o střetu zájmů“ děsí jak regionální, tak republikové politiky. Hejtman Pardubického kraje, Martin Netolický (ČSSD)...Celý článek »
vydáno před 6 let 23 týdny
Chrudim – Partnerská města, která v současné době udržují přátelské kontakty s východočeskými Athénami, zná asi každý. Svidník, Olešnica, Motovu a...Celý článek »
vydáno před 7 let 9 týdnů
Praha – Pardubický kraj v této veletržní sezóně i nadále pokračuje ve stávající úspěšné spolupráci s Královéhradeckým krajem, která...Celý článek »
vydáno před 7 let 12 týdnů
Chrudim – Městští zastupitelé se sešli poprvé v novém roce a své jednání nezačali právě vesele. Před jakýmkoliv hlasováním a diskusemi, všichni...Celý článek »
vydáno před 7 let 19 týdnů
Chrudim – Odpustit, nebo neodpustit? Dluhy za bydlení jsou jednou z položek, která dlouhodobě zatěžuje rozpočet města a to je s sebou táhne jakou...Celý článek »
vydáno před 7 let 32 týdny
Chrudim - Na pondělním jednání městského zastupitelstva nebudou místní politické špičky řešit pouze palčivé otázky týkající se enviromentálního...Celý článek »
vydáno před 8 let 6 týdnů
Berlín/Pardubice - Jako každý rok, tak i v těchto dnech se koná největší a jeden z nejprestižnějších veletrhů cestovního ruchu v Evropě ITB...Celý článek »