Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 44 týdny
Chrudim – Nadcházející víkend, páteční večer především, patří akci „Noc kostelů“. Tento projekt pochází původně z „kuchyně“ protestantů, kterým měl...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrudim – Program Noci kostelů 28. května 2021 v kostele Nanebevzetí Panny Marie bude zahájen v 17:30 vyzváněním na zvony....Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Chrudim – Než nás vláda opět zavře doma a dá hostinským poslední ránu z milosti, pojďme se ještě podívat, kam o nadcházejícím víkendu vyrazit....Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Víkend slibuje počasí, které dá vzpomenout na tropická vedra a dusna. Bude zkrátka jako ve skleníku. Ideální počasí pro houby a každého,...Celý článek »
vydáno před 4 roky 44 týdny
Chrudim - V našem nejnovějším a atraktivním Muzeu barokních soch je na pátek 24. května od 18 do 23 hodin připraven bohatý program pro celou...Celý článek »
vydáno před 5 let 27 týdnů
Chrudim – V neděli začne konečně skutečný, astronomický podzim. Nastává totiž podzimní rovnodennost. O 23. září se proto budou dny už jen zkracovat a...Celý článek »
vydáno před 5 let 32 týdny
Chrudim – Vedra stále nekončí. Snad jen noc přináší trošku osvěžení, může-li si nebohý spáč dovolit luxus otevřeného okna. Trávit čas někde u vodní...Celý článek »
vydáno před 5 let 46 týdnů
Chrudim - V pátek 25. května od 19 hodin proběhne již XIV. ročník chrudimské muzejní noci. Společná akce všech tří chrudimských muzeí, Muzea...Celý článek »
vydáno před 6 let 42 týdny
Chrudim – Kam o víkendu? To je otázka, která mnohé z nás pravidelně hlodá a kouše už od středy, kdy se láme týden. Nadcházející dva dny volna jsou ve...Celý článek »
vydáno před 6 let 44 týdny
Chrudim – V Rusku dětem začínají letní prázdniny, ty naše si na své dva měsíce volna musí ještě chvilku počkat. Počasí má být téměř tropické, vyschlá...Celý článek »