Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 16 týdnů 2 dny
Chrudim – V minulosti už se některá vojenská pohřebiště revitalizovala. Město Chrudim by příští rok mohlo z dotace od Ministerstva obrany upravit...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 2 dny
Pardubice/Chrudim – Česká pošta rozprodává svůj majetek běžně, ale jde zpravidla o takové objekty, které se dají označit za nepotřebné, většinou...Celý článek »
vydáno před 1 rok 28 týdnů
Chrudim – Prašnost, omezení dopravy a nespokojenost některých občanů s sebou nese budování kanalizace v Medlešicích. Především starší obyvatelé byli...Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Chrudim – Radnice upozorňuje občany, že od 1. července čekají Medlešice zásadní komplikace v dopravě, což bude mít za následek ztíženou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 6 týdnů
Chrudim – Blýská se konečně na lepší časy? Komise znovu upozornila na neutěšený stav přírodní památky Ptačí ostrovy. Cestáři v tom...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – Ceny energií stoupají. I když při vyjednávání rozpočtu město Chrudim počítalo s navýšením cen za energie, takový nárůst nikdo nečekal....Celý článek »
vydáno před 2 roky 16 týdnů
Chrudim – Z brzké realizace nové zastávky U kapličky zřejmě sejde. Když město představovalo participativní rozpočet, kladlo velký důraz na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Chrudim/Medlešice – Vybudování kanalizace je běh na dlouhou trať. A nastávají také otázky, které řeší asi každý občan obce, kde se plánuje vybudovat...Celý článek »
vydáno před 2 roky 33 týdny
Chrudim – Až prý nastane ten pravý čas, Masarykovo náměstí se promění v oázu klidu a dostojí svému názvu. Vždyť budoucí revitalizaci současné úpravy...Celý článek »
vydáno před 2 roky 37 týdnů
Chrudim – Symbolické předání nově obnoveného rybníka se v pondělí po 122 dnech střídavé práce a nutných technologických přestávkách událo v místní...Celý článek »