Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 týdnů 4 dny
Chrudim – V Chrudimi vyhrálo jako ve všech krajích kromě Prahy, hnutí ANO 2011. Byl to ale těsný boj a velkým konkurentem byla koalice SPOLU....Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 2 dny
Chrudim – Nová pobočka chrudimské knihovny v Topolské ulici už se slavnostně otevírá. Její výstavba trvala méně než jeden rok...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 3 dny
Chrudim – Blíží se potřebná úprava křižovatky Vrchlického, Koželužská a Na Kopanici, která konečně zvýší dopravní bezpečnost v této lokalitě, kudy...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 2 dny
Chrudim – Kolem pěti tisíc návštěvníků a 13 tisíc výpůjček za rok, taková je statistika využití pobočky Městské knihovny Chrudim v Topolské ulici,...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 3 dny
Chrudim – Minulý týden prováděcí firma Viktorstav dokončila podle zadávacího výkresu plochou střechu nové pobočky knihovny v Topolské ulici a ihned...Celý článek »
vydáno před 1 týden 6 hodin
Chrudim – Po středečním kontrolním dnu se na střeše knihovny konečně objevil porost. Autentická fotka na internetu ihned vyvolala nejrůznější reakce...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 3 dny
Chrudim – Na všech dostupných vizualizacích je vidět exteriér i interiér knihovny, na co se ale budou dívat z okna obyvatelé přilehlého paneláku...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 3 dny
Chrudim – Stavitel nové knihovny v Topolské ulici  přišel pro město Chrudim s výhodnou nabídkou. Postaví knihovnu z technologicky lepšího...Celý článek »
vydáno před 1 rok 17 týdnů
Chrudim – Stavba nové knihovny v Topolské ulici začne už v květnu, tedy za necelé dva měsíce. Autorský dozor bude provádět KLIKS atelier, s. r. o.,...Celý článek »
vydáno před 1 rok 22 týdny
Chrudim – Stavební odbor Městského úřadu v Chrudimi v květnu roku 2021 zamítl žádost společnosti K2 invest o vydání společného povolení stavby u...Celý článek »