Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 14 týdnů
Chrudim - Využívat daně a poplatky, které stát vybírá od svých občanů, je možné všelijak. Jedním z pozitivnějších využití dotací, která tvoří právě...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Chrudim - Boj s plevelem, který v posledních letech předvádějí Technické služby (TS) Chrudim, má celou řadu „padlých“. Tím prvním, kdo ve válce...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 6 dnů
Chrudim – Z probíhajících průzkumů, které organizuje i Sociologický ústav Akademie věd, vyplývá, že stále více lidí si uvědomuje, že klima se...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 týdny
Chrudim – Radní na tento rok už schválili akční plán zlepšování procesu místní Agendy 21 a zároveň vzali na vědomí vyhodnocení z minulého...Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Chrudim – Odbor územního plánování a regionálního rozvoje má konečně po dvou letech oficiálně nového vedoucího. V pondělí se na tom shodla Rada města...Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Chrudim – Některé dřívější komise už jako poradní orgány Rady města Chrudim nadále fungovat nebudou, jiné vznikly nově, sloučením, anebo rozdělením...Celý článek »
vydáno před 1 rok 33 týdny
Chrudim – Akcí tohoto týdne se prozatím stalo odtažení jednoho autovraku. Starosta František Pilný (ANO 2011) si k tomu zavolal i kameramana. Ten tak...Celý článek »
vydáno před 1 rok 45 týdnů
Chrudim – Říká se, že zastupitelé jsou tak aktivní jako obyvatelstvo, které si je zvolilo. Zajímají se Chrudimáci o svoje zdraví nedostatečně, nebo...Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Chrudim − Nápad do projektu Tvořím Chrudim ve formě chodníkových her sklidil velký ohlas. Veřejné prostranství z betonu před speciální základní...Celý článek »
vydáno před 2 roky 20 týdnů
Chrudim – V projektu participativního rozpočtu s názvem Tvořím Chrudim se počítalo se 1299 hlasy. Na prvním místě se umístilo dětské hřiště v...Celý článek »