Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 26 týdnů 6 dnů
Nasavrky – V sobotu 21. října se od 12 hodin koná tradiční „Kaštanobraní“spojené s jarmarkem, kde si můžete koupit různé pochutiny či...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 3 hodiny
Chrudim – Jedinečná událost pro nadšené příznivce trampské hudby se koná v sobotu 21. října od 18 hodin v Divadle Karla Pippicha. Během...Celý článek »
vydáno před 1 rok 29 týdnů
První říjnová sobota byla zalita sluncem. Odpoledne se však naplnila předpověď a začal podzimní déšť. To neodradilo diváky, kteří se vydali na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudim – V sobotu 20. listopadu se koná tradiční podzimní trampský večer, kam si své hosty zve chrudimská skupina Chrpa.  Moderovaný...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Nasavrky – Pokud se chcete ještě než spadne listí pokochat pohledem na krásný zářivě žlutý kaštanový sad, vyražte už tuto sobotu na farmářské trhy a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Nasavrky - Slavnost jedlých kaštanů a podzimní jarmark regionálních výrobků se koná v sobotu 23. října od 13 hodin v přírodním areálu parku...Celý článek »
vydáno před 4 roky 27 týdnů
Chrudim – Podzim barví listy stromů, dny se zkracují a přesto stále cítíme hřejivé paprsky letního slunce. Víkendové dva dny volna jsou před námi a s...Celý článek »
vydáno před 5 let 29 týdnů
Nasavrky - V sobotu 13. října se v Kaštance uskuteční další ročník Kaštanobraní. Slavnostní zahájení proběhne ve 13 hodin, jarmark nabídne různé...Celý článek »
vydáno před 7 let 8 týdnů
Chrudim – Silný vítr nám při pátku odnese poslední dny nejkratšího měsíce v roce a nám nezbývá, než těšit se na jaro. Ještě před tím, než vyrostou...Celý článek »
vydáno před 8 let 26 týdnů
Chrudim - V sobotu 24. října v 19 hodin začíná koncert účastníků Trampského podzimu, který se pravidelně koná v Divadle Karla Pippicha. V...Celý článek »