Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim - Tradiční v měsíci říjnu se na monackém okruhu běží Velká cena Monaka, která v roce 2017 napsala již 38. pokračování. Nejvíce se...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Monako - Za již tradiční se dají považovat závody na Monaku, které se pravidelně uskutečňuje každý měsíc již od konce předchozího tisíciletí....Celý článek »
vydáno před 9 let 1 den
Monako - Tradiční Velká cena Monaka znovu láme rekordy, tentokrát v počtu zúčastněných běžců. Na startu se sešlo hned 232 závodníků, mezi kterými...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 den
Monako - Už 35. ročník Velké ceny Monaka se běžel v neděli 19. října na okraji Slatiňan. Více než na vítěze se tentokrát vše zaměřilo na Františka...Celý článek »
vydáno před 11 let 9 hodin
Monako - Neděle 20. října přilákala na Monako mnoho běžců. Nejen, že byl překonán historický rekord v počtu závodníků, zároveň se běžely mnohem...Celý článek »
vydáno před 12 let 6 min
Monako - Na programu byl 33. ročník Velké ceny Monaka a na mokré trati si nejlépe vedli Lukáš Gdula, který kraloval na delším okruhu a Polák Dariusz...Celý článek »
vydáno před 4 roky 45 týdnů
Chrudim – Na konci měsíce listopadu se na lesních okruzích na Monaku běžel stále populárnější a tradičnější závod s názvem Malá cena Monaka. Jaká...Celý článek »
vydáno před 5 let 4 týdny
Hlinsko - V tradičním termínu na konci babího léta dne 21. září se uskuteční již 5. ročník trailového závodu osamělou krajinou Žďárských vrchů...Celý článek »
vydáno před 5 let 20 týdnů
Chrudim – Na Monaku se hodně rychle blíží ke kulatému výročí, již 348. Malá cena se v měsíci květnu běžela pod tradičním názvem Janderovská desítka....Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim - Každoroční tradice nechyběla ani letos. U Divadla Karla Pippicha se i letos sešla skvělá startovní listina Novoročního běhu Josefa Poupěte...Celý článek »