Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 12 týdnů 6 dnů
Chrudim – Mělo platit, že od 11. března až do 15. července, než se tu usadí nová lávka, se bude jezdit ulicí V Průhonech podle světelné signalizace v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 6 týdnů
Chrudim – Ještě na počátku prázdnin se zdálo, že větší uzavírky silnic a klíčových dopravních tepen se městu letos vyhnou. Koncem července je však...Celý článek »
vydáno před 5 let 11 týdnů
Chrudim – Lávky pro pěší přes Chrudimku nejsou zhusta v nejlepším stavu. Některé nechalo město preventivně uzavřít, jiné procházejí zkoumáním a...Celý článek »
vydáno před 5 let 15 týdnů
Chrudim - V horizontu několika týdnů se znovu otevře lávka v Široké ulici. Ta byla po kontrolách statika kvůli snížené únosnosti uzavřena počátkem...Celý článek »
vydáno před 5 let 45 týdnů
Chrudim – Havarijní stav lávek přes řeku Chrudimku, které nechává město postupně zavírat, obyvatele města příliš netěší. Zajímá je, kdo za tuto...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 1 den
Chrudim – Dřevěný mostek v Městském parku už musel během dvou týdnů před oficiálním vypršením lhůty pro předání díla bez vad a nedodělků,...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 2 dny
Chrudim – Rok se s rokem sešel a opět se snesl prach, nejen na výlohy místních podnikatelů, ale i do polévek anebo rozečtených knížek v ...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 1 den
Chrudim – Občané neměli šanci se na situaci připravit, protože je nikdo nevaroval dopředu. Tiskový úsek města Chrudim až dnes dopoledne oznámil další...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 1 den
Chrudim – Už rok visí ve vzduchoprázdnu některé otázky týkající se nové lávky. Lávka L03 podle španělského vzoru už je od pondělí osazena, ale...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 1 den
Chrudim – Neúnosná dopravní situace v Chrudimi by mohla už brzy skončit. Záležet bude na závěrečné kontrolní prohlídce, která proběhne o den dříve. Celý článek »