Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 týdnů 2 dny
Chrudim – U Penny Marketu ve Václavské ulici naproti nemocnici se stala minulý týden dopravní nehoda, u které potřebují dopravní policisté...Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Chrudim – Na důležitou položku v rozpočtovém opatření číslo 14 upozornil starosta František Pilný (ANO 2011). Ke službě občanům, která jim nabízí...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Chrudim – Akcí tohoto týdne se prozatím stalo odtažení jednoho autovraku. Starosta František Pilný (ANO 2011) si k tomu zavolal i kameramana. Ten tak...Celý článek »
vydáno před 1 rok 45 týdnů
Chrudim – Odtah autovraků, na které jsme upozorňovali, již proběhl, ale bez dodatečné kontroly. Technické služby Chrudim lokalitu podle...Celý článek »
vydáno před 1 rok 47 týdnů
Chrudim – Jaké krásy v současnosti stále skrývá pro oko turistů a místních obyvatel chráněná lokalita Ptačí ostrovy? Z dálky poskytuje pohled na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 5 týdnů
Chrudimsko – Kradou se nejen ve městech, ale i po okolních vesnicích. Řeč je o katalyzátorech. Na pozoru by se měl mít bohužel každý, kdo nechá svoje...Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrudim – Město pokračuje s odtahem aut, kterým propadla technická, aby zbytečně nezabírala parkovací místa. Vozidla jsou zpravidla po tříletém...Celý článek »
vydáno před 2 roky 42 týdny
Chrudim – Volby do Poslanecké sněmovny se blíží a s krátícím se časem roste i nervozita kandidátů. Nejinak je tomu v hnutí ANO 2011, kterému jeho...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Chrudim – Další autovraky mizí z ulic. Je to iniciativa občanů, kteří nahlašují domněle dlouhodobě odstavená auta. Díky nim se daří v Chrudimi...Celý článek »
vydáno před 3 roky 10 týdnů
Chrudim/Třemošnice/Sezemice – Hasit celodřevěné chatky v tomto počasí je ohnivé peklo. Na vině je silný mráz, který vytváří z proudů vody prakticky...Celý článek »