Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 16 týdnů
Chrudim – Konec roku klepe na dveře, je tedy třeba řádně se připravit na vstup do toho nového. Silvestr bývá poslední tečkou za vánočním nicneděláním...Celý článek »
vydáno před 12 let 15 týdnů
Chrudim - Na Resslově náměstí se během silvestrovského veselí sešly ze setrvačnosti desítky mladých adolescentů, přestože zde radnice žádnou oslavu...Celý článek »
vydáno před 12 let 16 týdnů
Chrudim - Tradiční půlnoční ohňostroj na Resslově náměstí, kterým Chrudimáci každoročně slavili 31. prosince příchod nového roku, se letos už podruhé...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 2 dny
Chrudim – Do pověření starosty Františka Pilného (ANO 2011) spadá mimo jiné také chrudimský odbor kultury. Zeptali jsme se ho proto, jestli sám...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 4 dny
Chrudim – Úspěšný profesionální orchestr Barocco sempre giovane letos oslaví 20 let na koncertních pódiích. Kromě koncertů u nás i v zahraničí se...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 1 den
Pardubice – V hudebním sále pardubické radnice vystoupí společně světově uznávaný italský tenorista Paolo Lardizzone a oblíbená česká sopranistka...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 3 dny
Chrudim – Novoroční ohňostroj patřil sice k těm z nejpovedenějších, už rok se ale vedou v úzkých kruzích debaty, které nikam nevedou. Jestli by...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 13 hodin
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) informoval, že hrozilo zrušení novoročního ohňostoje v Klášterních zahradách v návaznosti na...Celý článek »
vydáno před 1 týden 3 dny
Nasavrky – Město Nasavrky a organizační agentura JR RUNNING SPORT se svými partnery si Vás dovolují pozvat na mezinárodní koncert ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 16 týdnů
Chrudim – Odpal novoročního ohňostroje proběhne v Klášterních zahradách 1. ledna 2023 od 17 hodin. Připravuje ho i tentokrát firma z Poličky,...Celý článek »