Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 19 týdnů
Litomyšl - Chrudimští hokejisté vezou důležité 3 body z Litomyšle, které se zatím bodově dařilo. Chrudim však splnila roli mírného favorita a po...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 4 dny
Litomyšl – Chrudimští hokejisté odjížděli do Litomyšle bez několika hráčských opor a pouze s 16 hráči do pole, což na tým, který hraje pravidelně na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 12 týdnů
Chrudim – Poslední domácí utkání tohoto kalendářního roku se A týmu nepovedlo. Po vyrovnaném a bojovném startu utkání převzali iniciativu hosté a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Litomyšl - Po čtyřech výhrách v řadě chrudimští hokejisté vyrazili na zimní stadion v Litomyšli, kde na ně čekal těžký úkol. Porazit tým, který během...Celý článek »
vydáno před 4 roky 22 týdny
Chrudim - Nepovedený vstup do nové sezony je zapomenut, v úvodních sedmi kolech získali chrudimští hokejisté jen devět bodů, a tak jsou za plný...Celý článek »
vydáno před 5 let 11 týdnů
Litomyšl - Start do nového kalendářního roku si hokejisté Chrudimi představovali zajisté jinak. Na hřišti v Litomyšli schytali pětibrankový příděl a...Celý článek »
vydáno před 5 let 17 týdnů
Chrudim - Předposlední vítězství Chrudimi v základní části krajské soutěže přineslo těsné vítězství. Proti Litomyšli se domácí prosazovali až ve...Celý článek »
vydáno před 5 let 17 týdnů
Hlinsko - Okresní derby mezi hlineckými a chrudimskými skončilo radostí hostí. Na Zimním stadionu v Hlinsku vládli Chrudimští zejména v přesilových...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim - Okresní derby mezi Chrudimí a Skutčí mělo, podle očekávání, jednoznačný průběh. Do sítě posledního týmu tabulky nastříleli domácí dohromady...Celý článek »
vydáno před 5 let 23 týdny
Česká Třebová - Až do středečního večera byli chrudimští hokejisté v krajské lize bez porážky, předchozí tvrzení ale již neplatí. Na ledě Kohoutů...Celý článek »