Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 12 týdnů 1 den
Chrudim – Když se František Pilný (ANO 2011) před šesti lety ucházel o místo starosty, sbíral podporu i u handicapovaných spoluobčanů a jednou z...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 3 dny
Chrudim – Chrudimský Spolek Hurá na výlet! má další ročník Senior festivalu úspěšně za sebou, už se chystá na další a zve i na zajímavé akce...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Ve městě se v březnu po delším pilotním provozu oficiálně otevře první mezigenerační komunitní centrum „Hurá Music proStory“ s kulturními...Celý článek »
vydáno před 4 roky 29 týdnů
Chrudim – Přes občasná drobná škobrtnutí se spolku „Hurá na výlet“ nepochybně daří. Otevřel si nové centrum v domě, kde své času mohli sídlit...Celý článek »
vydáno před 4 roky 47 týdnů
Chrudim – Pokud žadateli o dotaci město neodklepne celou požadovanou částku, obvykle se tento s faktickým stavem věcí smíří a zkusí získat peníze...Celý článek »
vydáno před 6 let 3 týdny
Chrudim - Nejprve to byla parta lidí, kteří po zhlédnutí filmu Silvie Dymákové Šmejdi začali přemýšlet, jak naplnit touhu seniorů po zajímavých...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 34 min
Chrudim – Připadáte si někdy v Chrudimi jako v Kocourkově? Do města se úředníci nevydávají na vlastní pěst a spoléhají se především na hlášení...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Na dnešek je hlášeno nejteplejší počasí za celý týden, teploty se vyšplhají v odpoledních hodinách až na 30 stupňů, ale podle...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 2 dny
Chrudim – Letos pro město Chrudim pokračuje v opravě dalších tří soch svatých na parapetu mostu v Široké ulici restaurátorská firma Zdeňka...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 dnů
Chrudim – Další tři ze souboru soch v Široké ulici v centru Chrudimi opraví jiný restaurátor. S restaurováním začal minulý rok v dubnu restaurátor...Celý článek »