Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 týdnů 4 dny
Chrudim – Město Chrudim a Pardubický kraj už poskytly dohromady Římskokatolické farnosti Chrudim na opravu kostela svaté Kateřiny přes 300 tisíc...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 6 dnů
Chrudim – Na některých místech betonové květináče překážejí v parkování, jinde doslova zachraňují životy. V neděli ráno vyjížděli chrudimští hasiči...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 6 dnů
Chrudim – Vybrané prostory Muzea barokních soch dostanou novou fazónu. Kapucínská krypta se kvůli tomu změní k nepoznání.  Vstup do krypty byl...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 5 dnů
Chrudim – Zástupci Pardubického kraje se přijedou na konci července podívat, v jakém stavu je budova u Městského parku. Spekuluje se totiž o tom, že...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 3 dny
Chrudim – Římskokatolická farnost dostane na odvlhčení kostela svaté Kateřiny dotaci od Ministerstva kultury ČR, stejně jako dům Špalíček na opravu...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudim – Po mnoha desítkách let bude v Chrudimi již brzy odhalena nová originální socha financovaná kompletně ze soukromých zdrojů. V blízkosti...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Kvůli tomuto materiálu prý starosta František Pilný (ANO 2011) svolal včerejší zastupitelstvo. Titul čestného občanství udělí město Chrudim...Celý článek »
vydáno před 2 roky 3 týdny
Chrudim − V atraktivní lokalitě centra města Chrudim v Poděbradově ulici se od minulého roku staví nová rezidence s luxusními byty. Všechno běží...Celý článek »
vydáno před 2 roky 32 týdny
Chrudim – Nová výstavba na Poděbradově ulici je sice teprve na začátku, ale některé z nabízených bytů už znají svého majitele. Kromě prostorů k...Celý článek »
vydáno před 2 roky 46 týdnů
Chrudim – Na Poděbradově ulici se začne stavět nová rezidence, která dá veřejnému prostranství města další nový rozměr. Pohled na vybourané...Celý článek »