Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Pro klienty SeneCura SeniorCentra Chrudim sice stále platí některá covidová opatření, jejich život se však díky proočkování postupně...Celý článek »
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Skuteč – Ze dvou budov SeniorCentra ve Skutči je od 16. listopadu vyhlášena celková karanténa na jedné z nich a ve druhé budově panuje tento režim na...Celý článek »
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Skuteč – Koronavirus se nevyhnul ani domovu pro seniory ve Skutči. Nepomohl ani zákaz návštěv vyhlášený 14. října, z kterého ovšem existovaly v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 46 týdnů
Chrudim – V minulém týdnu navštívila Kateřina Zemanová, dcera prezidenta České republiky Miloše Zemana, domov pro seniory SeneCura SeniorCentrum...Celý článek »
vydáno před 4 roky 13 týdnů
Chrudim – SeneCura SeniorCentrum Chrudim, jež provozuje domov pro seniory a domov se zvláštním režimem, ve kterém pečují i o klienty s...Celý článek »
vydáno před 7 let 36 týdnů
Chrudim - Senior rezidence Chrudim byla slavnostně otevřena. Davy zájemců si prohlédly interiér i exteriér, význační hosté hovořili a kuřecí křidélka...Celý článek »
vydáno před 7 let 36 týdnů
Chrudim - Den otevřených dveří v Senior rezidenci v Čáslavské ulici sice již proběhl, ale slavnostní otevření nikoliv. Nejmodernější zařízení sídlící...Celý článek »
vydáno před 8 let 7 týdnů
Byl to šrumec, jaký Chrudim už dlouho nepamatuje. Od rána až do večera proudily totiž na chrudimský Kopeček davy lidí, aby se přesvědčily, za co ten...Celý článek »
vydáno před 8 let 8 týdnů
Chrudim - Den otevřených dveří v budově Senior rezidence Chrudim Na Kopečku přilákal zástupy zvědavců. Nejednalo se však překvapivě pouze o seniory,...Celý článek »
vydáno před 8 let 9 týdnů
Chrudim - Senior rezidence sídlící Na Kopečku stačila už přijmout první klienty a nyní se personál připravuje na Den otevřených dveří. Veřejnost tak...Celý článek »