Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 14 týdnů
Chrudim – Nabídka bytů v samotném centru města se brzy rozšíří. Společnost Datemima, která odkoupila budovu bývalého „Majáku“, tedy nemovitost, v níž...Celý článek »
vydáno před 6 let 26 týdnů
Chrudim – V budově, které nikdo ve městě neřekne jinak, než „Maják“, sídlila dlouhá léta dopravní policie. Před téměř čtyřmi lety však vlastník domu...Celý článek »
vydáno před 9 let 14 týdnů
Třikrát škoda, že sešlo ze směny městských pozemků, které využívá republiková policie k parkování svých vozidel na dvoře svého ředitelství, za...Celý článek »
vydáno před 9 let 14 týdnů
Chrudim - Z původně zamýšlené transakce mezi městem a republikovou policií, jejíž součástí měla být mimo jiné směna městských pozemků za policejní...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 2 dny
Chrudim – Bude se přispívat na provoz ubytovny na Všehrdově náměstí pro ty ukrajinské uprchlíky, kterým už nově nebude hrazeno ubytování ze...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 2 dny
Chrudim – Město Chrudim bude od pátku vlastnit podle vyjádření místostarosty Zdeňka Koláře (ANO 2011) novou nemovitost. Ta ale hrozí, že se...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 20 hodin
Chrudim – Komise pro zahraniční vztahy a cestovní ruch nedoporučuje, aby město Chrudim převzalo od Policie ČR budovu na Všehrdově náměstí. Místo toho...Celý článek »
vydáno před 1 rok 33 týdny
Chrudim – Den po té, co místostarosta Petr Lichtenberg informoval na tiskové konferenci o příspěvku od Pardubického kraje na pomoc uprchlíkům, město...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Kromě Sporthotelu a hájovny v Městských lesích rozšiřuje město Chrudim nouzové ubytovací kapacity pro ukrajinské uprchlíky o bývalou budovu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim/Hlinsko – Druhé největší město Pardubického kraje dostává od nedalekého Hlinska na frak v mnoha oblastech. Chrudimské noviny nedávno psaly o...Celý článek »