Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 15 týdnů
Chrudim – Většina lidí se bez jakéhokoliv sporu shodne na tom, že existují prostory, které svým charakterem vylučují určité činnosti. Málokterý muž...Celý článek »
vydáno před 10 let 33 týdny
Chrudim - Rada města rozhodla o rozšíření Chrudimského pantheonu ve vestibulu Muzea o dvě další busty významných chrudimských osobností....Celý článek »
vydáno před 11 let 4 týdny
Chrudim - Rada města "posvětila" letošní rozšíření pantheonu ve vestibulu Muzea o dvě busty významných chrudimských osobností, a to...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 6 dnů
Chrudim – Chrudimská beseda zveřejnila seznam dnů, kdy se budou konat v roce 2024 tradiční trhy a jarmarky, s výzvou pro prodejce, kteří by se chtěli...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 22 hodiny
Možná už jste si stejně jako my při procházce Chrudimí všimli na parkovišti před Galerií ART zvláštního kovového oka, ale nevěnovali jste tomu bližší...Celý článek »
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Chrudim – O vánoční atmosféru Chrudimáci nepřijdou. Kvůli vládním opatřením se sice zrušily vánoční trhy, město Chrudim však stánky s rozestupy...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Město Chrudim přistoupilo k opatření, aby se co možná nejvíce zamezilo šíření viru v situaci, kdy už i laboratoře v libereckém kraji...Celý článek »
vydáno před 2 roky 50 týdnů
Rosice u Chrasti – Na státní svátek se karta otočila. Velké obchodní řetězce musely mít zavřeno a trhovci tak měli konečně výhodu. Možná proto se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 2 týdny
Chrudim – I když si nikdo nemůže být jist, co nastane od zítra, dneškem skončil nouzový stav a ve víru rozvolňování se točí momentální dění v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Chrudim – Pod záštitou Vojenského historického ústavu v Praze (VHU Praha) vzniklo další Posádkové muzeum, zaměřené tentokrát na 43. výsadkový pluk v...Celý článek »