Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 38 týdnů
Chrudim – O tom, že se některé stavební práce na území města neúměrně protahují, si štěbetají nejen vrabci na střeše, ale také mnozí Chrudimáci....Celý článek »
vydáno před 4 roky 40 týdnů
Chrudim – To, co mnozí očekávali, se stalo skutečností. Z ulice Obce Ležáků ve směru od přejezdu ke kasárnám se stala jednosměrka a pořádně zatopila...Celý článek »
vydáno před 5 let 38 týdnů
Chrudim – Pro někoho výraz péče a starosti o obyvatele jedné z částí města, pro jiné zbytečný a šikanózní nástroj k vydělávání peněz. Radar, jehož...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Radary určené k měření rychlosti a následnému pokutování „neukázněných“ řidičů ve Václavské ulici budou. Jakkoli se zdá, že celý projekt za...Celý článek »
vydáno před 6 let 14 týdnů
Doprava je téma citlivé, jak ostatně ukazuje rozvíjející se diskuse pod článkem, který jsem věnoval nejnovější hračce místní radnice – radaru ve...Celý článek »
vydáno před 6 let 14 týdnů
Chrudim – Nejčernější obavy řidičů začínají dostávat jasnější kontury. Městští zastupitelé na svém posledním letošním jednání schválili 700 tisíc...Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Chrudim - Chodci ve městě nemají pokaždé na růžích ustláno. Chodníky zaplavuje zanedbaná zeleň a mnohde se nedá projít bez použití speciálního...Celý článek »
vydáno před 8 let 34 týdny
Chrudim - Doba uzavírek silnic a ulic ve městě ještě zdaleka nekončí. V pondělí 27. července by sice měl být opět průjezdný železniční přejezd ve...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 1 den
Chrudim – U Penny Marketu ve Václavské ulici naproti nemocnici se stala minulý týden dopravní nehoda, u které potřebují dopravní policisté...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 3 dny
Chrudim – Zatímco nábřeží Chrudimky se zatím k lepšímu neproměnilo, na mostě, který bude celý nahrazen novým v příštím roce, se už pracuje. S tím ale...Celý článek »