Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudim – Tváří se jako souhrn požadavků toho nejdůležitějšího, co ještě chybí ke zlepšení života ve městě. Ale pozor, není tomu tak! Na seznamu se...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 5 dnů
Chrudim – Když přijeli hasiči na Podhůru, zjistili, že se tam nad rybníkem po oslavách nového roku v chatové oblasti nemůže vymotat z větví...Celý článek »
vydáno před 25 týdnů 4 dny
Pardubice/Chrudim – Jak často budou z Chrudimi zastavovat vlaky v nové zastávce Pardubice-město v ulici Sladkovského? Nejen o tom jednal starosta...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 4 dny
Chrudim – Malý zájem o participativní rozpočet si starosta František Pilný (ANO 2011) vysvětluje nízkou motivací občanů a malou propagací akce. Město...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 3 dny
Chrudim – Zatímco před týdnem městská policie řešila domnělou krádež popelnice, která přitom skončila celá v kuka voze Technických služeb Chrudim,...Celý článek »
vydáno před 1 týden 6 dnů
Pardubice – Ve dnech 25. až 29. července proběhne na pardubickém zámku osmý ročník divadelního festivalu Pernštejnlove. V rámci festivalu vystoupí...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 3 dny
Chrudim – Zatímco u realizace cyklostezky Chrudim–Vlčnov se zaspalo a povede tu bohužel jenom chodník, u cyklostezky na Podhůru to zatím vypadá stále...Celý článek »
vydáno před 1 rok 24 týdny
Chrudim – Skončí výjimka pro majitele více nemovitostí a poplatek za svoz komunálního odpadu by se měl od nového roku zvýšit. Ani to ale nezabrání...Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Oslavy mezinárodního dne architektury jsou tady. Jedenáctý ročník festivalu Film a architektura s podtitulem Body zlomů zavítá ve dnech 29...Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Praha/Chrudim – Předseda Senátu Parlamentu České republiky Miloš Vystrčil (ODS) vyznamenal v Den české státnosti ve Valdštejnském paláci 19...Celý článek »