Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 33 týdny 11 hodin
Chrudim – I přes nepříznivé počasí utržilo město Chrudim během Salvátorské pouti více peněz za pronájem provozovatelům pouťových atrakcí a stánků než...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 3 dny
Chrudim – Letos počasí na chrudimskou Salvátorskou pouť nevyšlo. Lidem, co přišli, deštivé počasí ale nevadilo a užívali si pohodovou atmosféru bez...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 1 den
Chrudim – Jako první se na nové atrakci vyřádí v Chrudimi. Plán rozmístění atrakcí na letošní chrudimské pouti už schválila Rada města Chrudim. Na...Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudim – Letošní světská část Salvátorské pouti se opět navrátila do starých zajetých kolejí posledních let a město Chrudim se na víkend...Celý článek »
vydáno před 1 rok 44 týdny
Chrudim – Jak asi bude vypadat letošní pouť? Budou pořadatelé nabízet u vstupu dětem chůdy, aby z pouti také něco měly, nebo se vše zvrhne jako v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 48 týdnů
Chrudim – O letošní pouti se budou mít občané po dvou letech omezení nejspíš na co těšit, a to jak návštěvníci, tak i někteří obyvatelé domů, kteří...Celý článek »
vydáno před 2 roky 33 týdny
Chrudim – V sobotu večer řešili strážníci oznámení o napadení na Resselově náměstí. Jak to bylo ve skutečnosti a co za to, bude muset rozhodnout až...Celý článek »
vydáno před 2 roky 33 týdny
Chrudim – Kdo má raději pohodu, upřednostňuje slušnost, pořádek a duchovní hodnoty, tomu se líbilo více na náměstí na atrakcích Lagronů. Ti, kdo ke...Celý článek »
vydáno před 2 roky 33 týdny
Chrudim – Dlouho očekávaný okamžik mnoha příznivců pouťových atrakcí už je tady! Ve 14:00 začal na Resselově náměstí Pouťový jarmark a roztočily se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 33 týdny
Úherčice –  Víte, jak správně naklepat a nabrousit kosu? Po sečení trávy po sobě nezanecháte „fousy“? Pokud jste odpověděli ano,...Celý článek »